Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt het?
 • Ontwerpen jullie alle dieren?
 • Kan ik iets aanpassen aan het ontwerp?
 • Is mijn foto geschikt?
 • Kan ik ook meerdere dieren op 1 portret laten ontwerpen?
 • Krijg ik een voorbeeld te zien van het ontwerp?
 • Kan mijn portret ook zonder naam?
 • Wat zijn de verzendkosten?
 • Verzenden jullie wereldwijd?
 • Hoelang is de levertijd?
 • Kan ik mijn bestelling retourneren?
 • Kan ik mijn bestelling annuleren?
 • Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Algemene vragen

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel erg simpel. Je kiest een stijl (waterverf of cartoon), je kiest wat voor portret je wil (afmeting, lijst en aantal huisdieren), Upload een foto van het huisdier met de naam (de naam is optioneel), na het plaatsen van je bestelling is het ontwerp in 24 uur klaar en wordt via de e-mail naar jou opgestuurd, je beoordeeld het ontwerp via de e-mail die je ontvangt in 24 uur, na goedkeuring zal de portret gelijk afgedrukt worden en naar jouw opgestuurd  in 2-4 dagen.

In het kort:
1. kies een stijl.
2. Selecteer product opties.
3. Upload een foto bij je bestelling.
4. ontvang in 24 uur het ontwerp en beoordeel deze via de e-mail.
5. De bestelling wordt afgedrukt en zal in 2-4 dagen bij jou op de mat liggen.
6. Geniet van je portret!

Ontwerpen jullie alle dieren?

Ja zeker! Bij Petsdesign.nl kan je elk dier laten ontwerpen door ons, van konijnen tot reptielen.

Kan ik iets aanpassen aan het ontwerp?

Ja dat kan heel gemakkelijk. Je krijgt in 24 uur altijd eerst het ontwerp te zien via de e-mail voordat wij het afdrukken op een poster. Hier kan je zo vaak als je wil vragen om een aanpassing tot dat jij 100% tevreden bent.

Is mijn foto geschikt?

Een foto kan je gewoon maken met een mobiele telefoon. Zorg dat er voldoende licht is en zoom niet in op het huisdier. Maak de foto van dichtbij en zorg dat het dier er volledig opstaat en het gezicht duidelijk in beeld. Ben er vooral van bewust dat hoe beter de foto is die jij opstuurt hoe beter wij het ontwerp kunnen maken. Scrol naar beneden om meer te lezen over de foto richtlijnen.

Wil je de foto graag laten controleren door ons? Schroom niet om een e-mail te sturen naar info@petsdesign.nl met de foto('s).

6 Foto tips

 • Maak de foto van dichtbij zodat het ontwerp goed gedetailleerd is.
 • Zorg voor een goede belichting, maak dus geen foto van het huisdier in het donker. Daglicht werkt super goed en zorgt ervoor dat wij de foto goed kunnen ontwerpen.
 • Zorg dat jouw huisdier er helemaal op staat en dat de foto van de juiste hoek is gemaakt (vooraanzicht).
 • Het is een scherpe foto.
 • Hoe duidelijker de foto, hoe beter het resultaat.
 • Zorg dat er niets op jouw huisdier zit of voor jouw huisdier.

Kan ik ook meerdere dieren op 1 portret laten ontwerpen?

Jazeker, dit kan heel gemakkelijk. Selecteer 2 of 3 huisdieren bij je bestelling. Upload dan ook foto's van de 2 of 3 huisdieren. Je kan meerdere foto's uploaden met de huisdieren individueel op elke foto. Of stuur 1 foto met alle huisdieren. Zorg er dan wel voor dat elke huisdier en duidelijk opstaat, zie de foto richtlijnen.

Wanneer je de namen er op wil hebben. Vermeld dan duidelijk hoe welke huisdier heet. Bijvoorbeeld ''De hond met een bruine vacht heet Alex en de hond met de witte vacht heet Boris''.

Krijg ik een voorbeeld te zien van het ontwerp?

Ja, voor dat het ontwerp wordt afgedrukt krijg je via de e-mail het ontwerp opgestuurd. Hier kan je het ontwerp laten aanpassen tot dat jij tevreden bent. Wij drukken pas het ontwerp af als jij het ontwerp hebt goedgekeurd.

Kan mijn portret ook zonder naam?

Jazeker, je kan gewoon het vakje ''Naam van huisdier(en), Optioneel'' leeg laten. Dit vakje komt pas tevoorschijn wanneer je een foto upload bij je bestelling.

Levering & Retourneren

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn €4,95. Let op, er kan een aanbieding zijn dat de verzendkosten gratis zijn.

Verzenden jullie wereldwijd?

Jazeker, wij verzenden wereldwijd. Het kan wel iets langer duren afhankelijk waar de verzending naartoe gaat. Het zal waarschijnlijk rond de 5 dagen verzendtijd zijn afhankelijk van waar je woont. Neem gerust contact met ons op om de exacte verzendtijd te vragen via deze link Contact pagina of stuur een e-mail naar info@petsdesign.nl

Hoelang is de levertijd?

Wanneer je een bestelling plaatst krijg je binnen 24 uur het ontwerp via de e-mail binnen. Wanneer je het ontwerp goedkeurd beginnen wij gelijk met het bedrukken van het portret en sturen wij de bestelling zo snel mogelijk naar je op. Wanneer je het ontwerp goed hebt gekeurd, duurt de levering 1 tot 4 werkdagen

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Omdat al onze producten speciaal voor jou uniek worden gepersonaliseerd kunnen wij helaas geen retournering aanbieden. We kunnen namelijk een gepersonaliseerde portret niet verkopen aan iemand anders. 

Wanneer er iets mis is met je bestelling (bijvoorbeeld bij beschadiging of een verkeerde bestelling). Neem dan binnen 14 dagen contact met ons op via de Contact pagina of via onze e-mail info@petsdesign.nl

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kunt je bestelling annuleren afhankelijk van de status van de bestelling. Wanneer je het ontwerp hebt goedgekeurd kan je bestelling niet meer worden geannuleerd omdat het ontwerp gelijk op een portret wordt geprint. Wanneer je een bestelling wil annuleren voordat je het ontwerp hebt goedgekeurd zit hier een annuleringskosten/ontwerpkosten aan van 9,95 euro. Dit omdat we vrijwel gelijk aan de gang gaan met het ontwerpen van je bestelling als bij ons de bestelling binnen komt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via deze de Contactpagina of stuur een e-mail naar info@petsdesign.nl.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Wanneer je bestelling is verzonden ontvangt je een track & trace in de e-mail en kan je gemakkelijk de status zien van je bestelling. Ook kan je de chat functie gebruiken die op onze website staat. Klik op ''Mijn bestelling volgen'' en voer de bestelgegevens in, dit is het bestelnummer en je e-mail.